What Makes Us Happy

What Makes Us Happy

   Ulaş Çok Programlı Anadolu Lisesi olarak 2022-2023 Eğitim- Öğretim Yılı için Okulumuzun İngilizce Öğretmeni Fadime YAŞAR KOYUN rehberliğinde gerçekleşen ‘‘What Makes us Happy adlı e-Twinning projesi Mart ayında başlatılmış olup Haziran ayında sonlandırılacaktır.

Ortağı olduğumuz bu projede Türkiye ve Romanya  olmak üzere toplam 8 okul, 9 öğretmen ve  46 öğrenci bulunmaktadır. Bu projeye okulumuzdan toplam 7 öğrenci katılmaktadır. Projemiz Mart ayında başlamıştır. Haziran  ayında bitmesi planlanmaktadır.

   Projemiz, son yıllarda dünyada ve ülkemizde yaşanmış kötü olayların olumsuz etkilerini bir nebze de olsa azaltmayı amaçlamaktadır. Hedefimiz başta pandemi ve doğal afetler olmak üzere bizleri mutsuzluğa sevk edebilecek herhangi bir olay karşısında bizleri ne mutlu eder sorusuna cevap bulabilmektir.

  İnsan Psikolojisinin doğasına uygun olarak kötü olaylar karşısında vermiş olduğumuz olumlu tepkiler bizleri geleceğe daha sağlam bir şekilde taşımaktadır. Kötü olaylar yaşadıktan sonra edineceğimiz davranış şekilleri ve bizleri bu kötü olaylardan kurtaracak günlük hayatta yapacağımız etkinlikler, hayatımızın devamında bizleri daha da mutlu hale getirecektir. Bu nedenle Bizleri Mutlu Eden Etkinlikleri Her Zaman Hayatımızda Var Edebilmeliyiz.                             

14.06.2023 300

14-06-2023